FC Energía segueix donant suport al futbol regional amb la Tarifa Equip

FC Energía, comercialitzadora d’energia 100% renovable, ha signat un acord de col·laboració amb la Fundació Unió Esportiva Vic i es converteix en el nou partner d’energia renovable d’aquest club. Amb aquest nou acord FC Energía segueix donant suport al futbol regional, oferint un pla d’incentius per al club i simpatitzants del club, amb la Tarifa Equip.

El Director General d'FC Energía, Ramon Robert, i el President de l’entitat vigatana, Ignasi Puig, a l'Estadi Municipal de Futbol.
El Director General d’FC Energía, Ramon Robert, i el President de l’entitat vigatana, Ignasi Puig, a l’Estadi Municipal de Futbol.

Gràcies a aquesta Tarifa exclusiva per al futbol regional, els esportistes i simpatitzants de la Fundació Unió Esportiva Vic podran gaudir de:

  • Un estalvi fins al 20% en les seves factures de llum i gas.
  • Energia a preu de cost, així com electricitat 100% renovable i respectuosa amb el medi ambient.
  • LLum i gas sense marges ocults en el consum, només amb una petita quota de servei, sense cap cost més afegit. 

Aquest conveni de col·laboració forma part del compromís amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), que el Patronat de la Fundació Unió Esportiva Vic va assumir com a propis el 2019, amb l’adhesió formal a l’Agenda 2030 que promou la UNESCO.

El compromís d’FC Energía amb el món de l’esport

Aaquest acord entre FC Energía i la Fundació Unió Esportiva Vic, s’emmarca dins de la voluntat de la companyia de fer costat al valor social que tenen els clubs regionals. Concretament dins dels acords signats amb federacions regionals, com la Federació Catalana de Futbol i la Federació Andalusa de Futbol, per a donar suport al desenvolupament del futbol al país. 

Noticias relacionadas

Te llamamos

Déjanos tu número y te llamamos en menos de 24h

Genial! Tu teléfono se ha enviado correctamente. En breve recibirás nuestra llamada.